Vloerisolatie: Pluimers Isolatie is uw specialist voor het isoleren van vloeren in regio Brussel

Meer info over onze diensten

Wenst u meer informatie over onze soorten isolatie en hun technische eigenschappen?

Bezoek onze site

De voordelen van isolatie?

Premies, comfort,... Ontdek alle voordelen
van isolatie.

Ontdek de voordelen

Gratis offerte aanvragen?

Wenst u meer informatie, advies of een gratis offerte voor de plaatsing van uw isolatie?

Vloerisolatie in regio Beersel, Brussel

Pluimers Isolatie is uw specialist voor het isoleren van vloeren in regio Beersel, Brussel. De vloer is naast de buitenmuur één van de grootste warmte verliezende bronnen in een woning. Met het aanbrengen van hoogwaardige vloerisolatie gaat u dit warmteverlies tegen. En dat merkt u zowel in uw portemonnee als in het verbeterde wooncomfort.

Vloerisolatie verhoogt uw wooncomfort

In ons gematigd zeeklimaat hebben veel woningen last van vochtige of natte vloeren. Met een goede vloerisolatie voorkomt u dat vocht en tocht uit de kruipruimte uw woning binnendringt. De isolatie, die aan de onderzijde van de vloer wordt aangebracht, houdt het vocht en de koude tochtstroom uit de kruipruimte tegen. Zo maakt u komaf met vocht en andere gerelateerde problemen.

40 jaar ervaring met vloerisolatie

Isolatiebedrijf Pluimers heeft meer dan 40 jaar ervaring met vloerisolatie. Jaarlijks isoleert Pluimers vele honderden vloeren met verschillende isolatieproducten. Bij vloerisolatie maken wij gebruik van: polyurethaan (pur-schuim), isolatiefolie of isolatieparels. Voor het plaatsen van vloerisolatie bent u bij Pluimers Isolatie dus aan het juiste adres.

Uw vloer isoleren? Vraag nu een gratis adviesgesprek aan op onze website www.pluimers.be of contacteer ons op het nummer 02 359 08 70!

  • Vloerisolatie
  • Vloerisolatie 1
  • Vloerisolatie (bovenzijde)