Spouwmuurisolatie: Pluimers isolatie zorgt voor het isoleren van uw spouwmuren in regio Brussel

Meer info over onze diensten

Wenst u meer informatie over onze soorten isolatie en hun technische eigenschappen?

Bezoek onze site

De voordelen van isolatie?

Premies, comfort,... Ontdek alle voordelen
van isolatie.

Ontdek de voordelen

Gratis offerte aanvragen?

Wenst u meer informatie, advies of een gratis offerte voor de plaatsing van uw isolatie?

Spouwmuurisolatie

Pluimers Isolatie is uw partner voor het isoleren van spouwmuren in regio Beersel, Brussel. Met een goed geïsoleerde spouwmuur houdt u warmte binnen en koude buiten. Spouwmuurisolatie zorgt dan ook voor een lagere energierekening en een verbeterd wooncomfort! Het isoleren van spouwmuren is een van onze specialiteiten, hiervoor is Pluimers ATG gecertificeerd.

Spouwmuurisolatie, hoe werkt het?

De spouwmuur is een dubbele muur met lege ruimte tussen buiten- en binnenmuur. Met een goed geïsoleerde spouwmuur zorgt u ervoor dat de warmte binnen en de koude buiten blijft. Bij nieuwbouwwoningen wordt de isolatie veelal tijdens de bouw aangebracht maar bij oudere woningen (ouder dan 1980) is de spouwmuur vaak niet geïsoleerd. Door deze spouwmuur na te isoleren met hoogwaardige isolatiematerialen kunt u tot 30% besparen op uw energiefactuur.

Pluimers : een breed assortiment isolatieproducten

Bij Pluimers kunt u terecht voor spouwmuurisolatie met alle hoogwaardige isolatiematerialen als PUR, minerale wol en isolatieparels. Deze isolatiematerialen voldoen aan alle kwalitatief hoogwaardige eisen. Welk isolatieproduct in uw situatie het beste is beoordelen wij tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Gratis isolatie advies? Uw spouwmuur isoleren? Vraag nu een gratis adviesgesprek aan op onze website www.pluimers.be of contacteer ons vrijblijvend op volgend nummer: 02 359 08 70!

Onze isolatiewerken in Brussel o.a. dakisolatie, vloerisolatie en spouwmuurisolatie van A tot Z

  • Spouwmuurisolatie 1
  • Spouwmuurisolatie (2)
  • Spouwmuurisolatie (3)