Dakisolatie: Pluimers Isolatie is uw partner voor de isolatie van uw dak in regio Brussel

Meer info over onze diensten

Wenst u meer informatie over onze soorten isolatie en hun technische eigenschappen?

Bezoek onze site

De voordelen van isolatie?

Premies, comfort,... Ontdek alle voordelen
van isolatie.

Ontdek de voordelen

Gratis offerte aanvragen?

Wenst u meer informatie, advies of een gratis offerte voor de plaatsing van uw isolatie?

Dakisolatie in regio Beersel, Brussel

Pluimers Isolatie is uw partner voor het isoleren van uw dak in regio Beersel, Brussel. U wilt toch ook besparen op uw energierekening? Met dakisolatie vermindert u het warmteverlies enorm en daalt uw energiefactuur gemiddeld met zo’n 25%! Dakisolatie kan worden aangebracht aan binnen- of buitenzijde.

Dakisolatie aan de binnen- of buitenzijde

In de meeste gevallen wordt het dak van de woning geïsoleerd van binnenuit. Hierbij wordt een laag polyurethaan aangebracht tegen de binnenzijde van het dak. Deze vorm van isoleren heeft het grote voordeel dat het volledig naadloos is, nadien kan het dak worden afgetimmerd en afgewerkt. Bij dakisolatie aan de buitenzijde worden eerst de dakpannen van het dak verwijderd en vervolgens wordt er een laag polyurethaanschuim aangebracht. Nadien worden de dakpannen teruggeplaatst en voldoet het dak aan alle hoge isolatie-eisen.

Zoldervloerisolatie

Als alternatief voor dakisolatie kan ook de zoldervloer worden geïsoleerd. Het voordeel van zoldervloerisolatie t.o.v. dakisolatie is dat het een kleinere ingreep betreft. Deze vorm van isoleren is zeer geschikt wanneer u de zolder niet als woonruimte maar als opslagruimte gebruikt. Zo wordt de zolder niet onnodig verwarmd en bespaart u aanzienlijk op de energiekosten.

Uw dak isoleren? Vraag nu een gratis adviesgesprek aan over dakisolatie of zolder(vloer)isolatie op www.pluimers.be of contacteer
ons vrijblijvend op het nummer 02 359 08 70. Onze isolatie-adviseurs
komen graag bij u langs voor een op maat gemaakt isolatieadvies!

  • Dakisolatie (binnenzijde)
  • Dakisolatie (3)
  • Dakisolatie (2)